31.8.2016. 18:18
1
Nataša Bekvalac glumi u predstavi, glumci ogorčeni: Najbolje bi bilo da dođu ove s "Farme"
Pjevačica Nataša Bekvalac dobila je ulogu u mjuziklu "Tajna Crne ruke" reditelja Ljubiše Ristića.

Pop zvijezda će na scenu stupiti rame uz rame sa glumačkim veličinama kao što su Svetozar Cvetković, Rada Đuričin, Dara Džokić, Tanja Bošković i Vlasta Velisavljević.

Angažman jedne pjevačice izazvao je revolt među pojedinim glumcima, koji smatraju da Bekvalčevoj nije mjesto na pozorišnoj sceni.

“To je isto kao da Boris Tadić igra Dragu Mašin. Ćutanjem jedino mogu da izrazim protest”, kaže Goran Sultanović, prenosi Alo.

Ništa manje ogorčena nije ni profesorka na beogradskom Fakultetu dramskih umjetnosti Branka Pujić.

“Postoje fakulteti koje treba glumci da završe. U Srbiji ima barem pet odličnih glumica koje bi to fantastično uradile, ali su očigledno bitna neka druga mjerila i kriterijumi. Nataša je lijepa žena, ali nije školovana za to! Sve i da se samo slika i da se od nje ne zahtijeva dramski momenat, nije joj mjesto u mjuziklu”, izričita je Pujićeva..

I Feđa Stojanović je negodovao zbog Natašinog glumačkog angažmana.

“Iskreno, mene više ništa ne može da začudi u ovoj zemlji. Najbolje bi bilo da dođu ove s "Farme", to su veoma talentovane djevojke, možda bi mogle da konkurišu Nataši. Idealna podjela, bravo”, ironičan je Stojanović.

(CDM/Alen Avdić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.