9.9.2016. 22:48
4
"Emiru Kusturica nije ni Srbin, ni Ciganin, on je prevarant, šibicar i lažov"
Francuski glumac Gerard Depardieu rekao je šta misli o reditelju Emiru Kusturici uoči premijere njegovog filma "Na mliječnom putu" u Veneciji.

"Kusturica je običan prevarant, šibicar, on je fikcija, lažov. On hoće biti Ciganin, a on to nije, on je sin dobrostojećih roditelja. Isto tako, on hoće biti Srbin, ali nije ni to. On je jedna mora od lika, sve je kod njega lažno", kazao je Depardieu za La Republicu. 

Mišljenje o Kusturici podijelio je i s Monicom Belucci. 

"Rekao sam Monici da je apsurdno da radi s njim. Dobro je poznajem, ona je vrlo pametna žena, lijepa, senzualna, ne mogu uopće shvatiti kako je prihvatila da snima film sa takvim jednim tipom", kazao je glumac. 

(Adna Zukanović-Zilić)

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.