28.9.2016. 11:12
1
U jeku razvoda Jolie Pitt: Justin Theroux progovorio o braku sa Jennifer Aniston
I dok svjetski mediji spekulišu o tome kako se osjeća bivša supruga Brada Pitta, Jennifer Aniston, zbog njegovog bračnog kraha sa Angelinom Jolie koja je prvobitno dovela do njihovog razvoda, suprug Jennifer Aniston, Justin Theroux popravio je atmosferu javno podijelivši tajnu njihovog uspješnog braka.

- Poštujemo jedno drugo, slažemo se i cijenimo smisao za humor onog drugog, izjavio je 45-godišnji Justin za Entertainment Tonight. „Možda zvuči suviše jednostavno, ali je tako.“

Justin i Jennifer su se vjenčali na tajnoj ceremoniji u augustu 2015. godine, nakon 4 godine romantične veze. Prvi put su se sreli i zaljubili na setu filma Wonderlust 2012., a obožavatelji se nadaju da će ovaj dvojac ponovno zajedno zaigrati u filmu.

- Naravno da bismo to voljeli. Bila je to prava stvar i nešto što oboje želimo. Vidjet ćemo, izrazio je nadu Justin.

Glumac „Djevojke iz voza“ također otkriva koji su omiljeni filmovi u kojima je igrala njegova supruga.

- Najdraži film sa Jen?! Mislim da je to „Torta“ (Cake). Ne zato što je jedan od novijih. Također mi se svidjela u „Dobroj djevojci“ (Good Girl), a njene komedije su fantastične. Jako mi se dopala u Wanderlust – uvijek je tako prisutna i dobra, pohvalio je svoju poznatu suprugu Justin Theroux.

(NAP)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.