5.10.2016. 22:35
0
Ben Stiller boluje od raka
Poznati glumac Ben Stiller otkrio je da mu je dijagnostikovan rak prostate prije dvije godine.

Tokom gostovanja u emisiji “The Howard Stern Show”, pedesetogodišnji glumac, dobitnik Emmy nagrade, po prvi put je javno progovorio o borbi koju vodi sa rakom prostate.

“To je za mene bilo kao grom iz vedra neba”, objasnio je glumac.

“U početku nisam znao šta će da se desi. Bio sam uplašen. Prestao sam da planiram bilo šta, nisam mogao ni da ugovaram snimanja filmova”.

Stiller je sada odlučio da javno progovori o svojoj dijagnozi kako bi podstakao druge da se testiraju.

“Čini mi se kao da mi je test spasio život”, rekao je glumac.

Takođe je rekao da je vijest prvo saopštio svojoj djeci, a potom i bliskim prijateljima, među kojima je i Robert de Niro koji je pobijedio rak prostate prije nekoliko godina.

“Prva stvar koju sam uradio kada su mi saopštili dijagnozu je ta da sam odmah otišao na internet kako bih saznao nešto više. Vidio sam da je i De Niro bolovao, pa sam ga odmah pozvao”.

Ben je na kraju rekao da sada 100 odsto cijeni život više.

(CDM/Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.