8.11.2016. 9:25
0
Goca Šaulić: Šabanu će srce prepući, umjesto na veselje mi idemo na sahranu
Šaban Šaulić i njegova žena Goca trenutno se nalaze u Americi. Naime, Šaban je krenuo na turneju, a Goca mu se pridružila i dogovor je bio da odsjednu kod kumova, međutim, u posljednjem trenutku javili su im da je kuma preminula.

– Ne znam šta da kažem, zatečeni smo i jako nam je teško. Šabanu će srce prepući koliko mu je teško i koliko je plakao – priča nam Goca kroz suze i nastavlja:

– Trebalo je da budemo smješteno kod kumova. Toliko se ona jadnica radovala našem dolasku jer se tri godine nismo vidjeli. Međutim, dok smo se pakovali, javiše nam da je preko noći preminula, izliv krvi na mozak… I eto sada umjesto na veselje idemo na sahranu, Šaban je jako potresen, piše “Scandal“.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.