7.12.2016. 10:23
0
Angelina Jolie lagala da Brad tuče djecu kako bi dobila posao u UN-u
Sud je utvrdio da su optužbe glumice Angeline Jolie da je Brad Pitt zlostavljao djecu bile neosnovane, ali izgleda da se iza tih optužbi ipak krije nešto drugo, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, kako pišu pojedini svjetski mediji, Angelina je Brada prijavila kako bi uspjela da dođe do posla u Ujedinjenim nacijama u Londonu koji je toliko željela. Također, izvor tvrdi da su svađe počele mnogo prije razvoda. Izgleda da je politička karijera mnogo važnija od glumačkih uspjeha.

Jedini način da se Jolie preseli u London sa djecom bio je da dobije starateljstvo nad njima, što ju je navelo da svog bivšeg supruga optuži za zlostavljanje i time mu uskrati starateljstvo. Sud je ipak odbacio njene optužbe, pa je njen plan, ukoliko je izvor autentičan, za sada propao.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.