28.12.2016. 9:07
2
Ljubavnik Georgea Michaela opisao trenutak kada ga je našao mrtvog
Ljubavnik i frizer Georgea Michaela Fadi Fawaz na Twitteru je napisao da je upravo on našao beživotno tijelo pjevača u krevetu. Dodao je da će mu zauvijek nedostajati. Fadi je jutros Tweet u kojem je napisao da je pronašao Michaela u krevetu u njegovom domu u Oxfordshireu tokom božićnog poslijepodneva.

Pjevač koji je prodao više od 100 miliona ploča tokom gotovo 40 godina duge karijere preminuo je od zatajenja srca, objavio je njegov bivši menadžer Michael Lippman, piše “Index“…

“Nikada neću zaboraviti ovaj Božić, našao sam svog partnera mrtvog u krevetu. Nikad mi neće prestati nedostajati”, napisao je.

Vjeruje se da su u vezi bili od 2012. godine, kad je muzičar prekinuo dugogodišnju vezu s Kennyjem Gossom, koga je opisivao kao ljubav svog života.

Dok kruže razne glasine o smrti muzičke legende, njegov bivši menadžer inzistira da nema riječi o sumnjivoj smrti. Policija smrt Georgea Michaela tretira kao “neobjašnjivu, ali ne i sumnjivu”. Policija je na Michaelovo imanje pozvana nešto prije 14 sati na Božić.

“Nažalost, 53-godišnji muškarac proglašen je mrtvim po dolasku hitne pomoći. U ovom trenutku smrt smatramo neobjašnjivom, ali ne i sumnjivom”, rekao je glasnogovornik policije.


(Index/Admir Oručević)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.