20.1.2017. 10:22
0
Bivši menadžer Schumachera: Porodica treba prekinuti šutnju o Michaelovom stanju i reći šta je u pitanju
Mjesecima govorim da porodica Michaela Schumachera ne govori sve o njegovom zdravstvenom stanju. Trebaju prekinuti šutnju i milionima navijača reći šta je u pitanju, izjavio je Willi Weber, nekadašnji Schumacherov menadžer, koji ga je pratio od juniorskih dana i sa kojim je osvojio svih sedam titula šampiona Formule 1.

Kako prenosi Anadolu Agency (AA), Weber je kazao i da Schumacherova porodica ne želi poslušati savjet, te da se osjeća kao da ”udara glavom o zid”.

”Svaki puta kada mi zazvoni telefon nadam se da je Michael, da ga pitam kako je”, istakao je Weber.

Michael Schumacher je teško povrijeđen nakon pada na skijanju 29. decembra 2013. godine u Francuskoj. Od tada je u krevetu i prema svim dosadašnjim informacijama veoma je loše, te nije izvjesno hoće li se ikada uspjeti oporaviti. 

(Anadolu Agency)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.