20.2.2017. 13:59
1
Potresna poruka Donne Ares: Polako blijedim, ali sam dobro
Bosanska pjevačica Donna Ares, koja se po treći put bori sa karcinomom, ponovo se oglasila na društvenim mrežama povodom svog zdravstvenog stanja.

“Još sam dobro! Podnošljivo je, iako već osjećam i vidim, uostalom, kako polako blijedim, rano je za bilo kakve prognoze. Toliko je bolesnih ljudi od raka i ja svima mogu da poželim ono što i sebi – snage, pameti i imuniteta do ozdravljenja”, poslala je poruku ohrabrenja Donna Ares svima onima koji prolaze kroz istu borbu za život, prenosi “Avaz“.

Pjevačici su ponovo pružili podršku obožavaoci i prijatelji.

(Merima Druškić)

Donna Ares
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.