4.3.2017. 20:55
1
Milica Dabović nakon sukoba sa dečkom objavila skidanje tetovaže posvećene njemu
Poslije dramatičnog sukoba sa bivšim dečkom, Milica Dabović je odlučila da ukloni baš sve što je podsjeća na period kada je bila u ljubavi sa Šimetom Šiklićem Simonom.

Košarkaška reprezentativka Srbije odvažila se i na korak skidanja tetovaže koju je posvetila svom bivšem dečku Simonu, sa kojim je tada planirala budućnost, kako je baš ništa ne bi podsjećalo na ružnu prošlost, piše Telegraf.

Tetovaža sa slovom “S” bila je iznad stomaka, a nimalo prijatan snimak skidanja iste Milica je objavila na Instagramu.

– Hvala do besvjesti mojoj čarobnoj Mari, koja je uspjela u rekordnom roku da odstrani moju prošlost. Spremna za novu tetovažu, za novi početak, novi život – napisala je Dabovićeva.

(Alen Avdić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.