6.3.2017. 17:13
1
Austrijski mediji napisali da je ranjen Milan Stanković, on kaže kako je za to čuo tek po dolasku u Beograd
Milan Stanković, pjevač iz Srbije, nastupao je u jednom bečkom klubu tokom proteklog vikenda, a u istom je došlo do vatrenog obračuna, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Kako su prenijeli austrijski mediji, oko pet sati ujutro, 30-godišnji muškarac iz Rumunije sukobio se sa dva Srbina i jednim Crnogorcem, starosti između 25 i 42 godine, te da je sukob eskalirao i da je došlo do pucnjave ispred kluba u kojem je pjevao Stanković.

U prvim izvještajima, tamošnje novine navele su da je tom prilikom Milan ranjen u nogu, da je prevezen u bolnicu i da nije u životnoj opasnosti, te da su glavni akteri incidenta uhapšeni. Ipak, Stanković je demantovao navode da je ranjen.

"Ja sam završio nastup oko pola četiri poslije ponoći, poslije čega sam otišao u hotel, a sutradan su me odvezli na aerodrom, tako da ništa nisam znao dok nisam došao u Beograd. Kako sam naknadno obaviješten, do incidenta između meni nepoznatih mladića došlo je neko vrijeme nakon mog nastupa, pa je intervenisala policija", rekao je pjevač.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.