11.3.2017. 22:43
0
Zuckerberg se na Facebooku pohvalio da očekuje drugu kćer
Vlasnik i osnivač Facebooka Mark Zuckerberg objavio je u četvrtak da će drugi put biti otac.

“Priscilla i ja smo sretni što možemo objaviti da očekujemo još jednu kći!”, napisao je u poruci objavljenoj na toj društvenoj mreži.

Zasad nije otkrio hoće li koristiti porodiljni dopust kao što je učinio kada je njegova supruga Priscilla Chan rodila njihovu prvu kći.

Nakon rođenja prve kćeri Maxime u novembru 2015. supružnici Zuckerberg su obećali da će tokom života 99 posto imetka dati u dobrotvorne svrhe, prenosi “Hina”…

Tako su u septembru 2016. najavili da će u idućih deset godina izdvojiti 3 milijarde dolara za svoju zakladu Chan Zuckerberg Initiative koja planira pronaći lijekove za sve bolesti, ili barem omogućiti da se drže pod kontrolom one za koje još nema lijeka.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.