13.3.2017. 20:09
0
Oprah Winfrey se godinama borila sa viškom kilograma, a sada smršala čak 20 kilograma
Facebook
Facebook
Najpoznatija voditeljica na svijetu, Oprah Winfrey, cijeli život ima problema sa viškom kilograma. Izgleda sada je stala tom problemu u kraj.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, ona se 2015. godine pridružila vrlo popularnom programu u Americi, "Weight Watchers" koji je već pomogao milionima da se riješe neželjenih kilograma. Uz pomoć njih je smršala čak 20 kilograma.

"Godine sam provela isprobavajući razne dijete. Sada sam konačno napravila preokret i umjesto gladovanja izabrala da promijenim način života", rekla je Oprah.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.