15.3.2017. 10:39
4
Kako su se Melania i Trump upoznali: Izašao je sa supermodelom, a onda ga je očarala lijepa Balkanka
Nakon što je postala prva dama, Melaniju Tramp novinari konstantno traže. Žele da saznaju svaku njenu intimnu priču, da otkriju najsitnije detalje, ali i da zavire u odnos koji ima sa svojim suprugom, američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

CNN joj je posvetio specijalnu emisiju, a fokus je bio na tome kako se Melania prilagođava ulozi prve dame. Kako zaključuje ova medijska kuća, Melania je “jedna od najzanimljivijih figura Trumpove administracije”.
 
U specijalu se govori o prvim godinama Melanijinog boravka u SAD, kao i njenim prvim susretom sa 45. američkim predsjednikom, piše “Avaz“.

– Upoznali smo se na zabavi povodom modne revije…velike modne revije koju je organizirao moj prijatelj na sedmici mode u New Yorku i pozvao me je. Tako smo se upoznali Donald i ja – rekla je prva dama CNN-u.

To se desilo u septembru 1998. godine.

– Trebao sam upoznati nekog drugog…jednog supermodela. Ali nisam bio zainteresiran. Rekao sam, zaboravi nju, ko je ona sa lijeve strane? – pitao je Trump tada pokazujući na svoju buduću suprugu.

Trump je tada zapostavio svoju pratilju i opčinjen Melanijinom ljepotom, molio manekenku da mu da svoj broj telefona. Ona je to odbila, a on je dao njoj sve svoje brojeve telefona u nadi da će mu se javiti.

Melanija je tek nakon sedmicu dana pozvala Trumpa i pristala da izađe s njim.

Trump ju je ubrzo šarmirao. Istakla je kako joj se svidjelo to što je brz na jeziku, inteligentan i poletan. Njihova veza došla je na iskušenje 2000. godine, baš u vrijeme kada je milioner prvi put namjeravao da se kandidira za predsjednika SAD-a, ali ljubav je čini se bila jača. Vjerili su se 2004. na večeri u Costume Institute Gala, kada joj je Trump poklonio vjerenički prsten od dva miliona dolara. Uskoro se i preselila na Petu aveniju u popularnu Trumpovu kulu.

Godinu dana kasnije, dobili su nasljednika – Barrona Trumpa.

(Merima Druškić)

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.