28.3.2017. 13:26
0
Prije devet godina joj je dečko unakazio lice kiselinom, i poslije 100 operacija, ovako sada izgleda nekadašnja ljepotica
Katie Piper je u martu 2008. prošla kroz pravu agoniju i pakao kada joj je saradnik njenog bivšeg dečka sasuo kiselinu u lice i osijepio je na jedno oko.

U martu 2008. Britaniju je šokirao slučaj prelijepe manekenke  Katie Piper kojoj je Stefan Silvestri, po nalogu njenog tadašnjeg dečka Denija Linča bacio sumpornu kiselinu u lice, i unakazio je za cijeli život, piše “Telegraf“.
 
Godinu i po dana poslije ovog stravičnog događaja, Kejti je odlučila da se pojavi u javnosti i tako skrene pažnju na patnju zlostavljanih žena. A njene fotografije su rasplakale i one sa srcem od kamena.

Osim užasnih ožiljaka, nesrećna  Katie Piper je oslijepila na jedno oko, i uslijedila je serija operativnih zahvata od kojih su mnogi bili eksperimentalni.

Ljekari su prvo morali da uklone svu kožu sa  Katieinog uništenog lica, i da je zamijene kožom dobijenom serijom tranplantacija.

Rezultat slika za katie Piper

Na kraju,  Katie Piper je u prethodnih devet godina imala čak 100 operacija, i po mišljenju mnogih, doktori su uspjeli da izvedu pravo čudo.

Katie je uspjela da preživi sve traume i skupi hrabrost i nastavi sa životom.

(Merima Druškić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.