18.4.2017. 12:03
0
Chris Brown optužen da je udario fotografa u klubu
Pjevač Chris Brown optužen je da je uradio fotografa u jednom noćnom klubu na Floridi.

Policija u Tampi je navela da je jedan noćni klub u tom gradu angažovao fotografa da fotografiše događaj na kojem je domaćin bio Brown.

Fotograf je rekao policiji da ga je Brown iznenada udario dok je fotografisao, a pjevač je napustio klub prije nego što su stigli policajci, piše N1.

Fotograf je rekao policiji da želi da krivično goni pjevača zbog manje posjekotine na usni.

Chris Brown je posljednjih godina više puta imao posla s policijom zbog različitih izliva nasilja, a pažnju javnosti posebno je privukao 2009. godine kada je pred ceremoniju dodjele Gremmy nagrada udario tadašnju djevojku Rihannu, piše N1.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.