19.4.2017. 21:33
0
Serena Williams trudna, mediji najavljuju kraj velike karijere
Najbolja tenisačica svijeta Serena Williams objavila je na Snapchatu svoju fotografiju na kojoj se vidi njezin zaobljen trbuh s natpisom 20 tjedana.

Svjetski mediji navode kako je američka tenisačica, po svemu sudeći, trudna te špekuliraju kako bi to mogao biti kraj briljantne karijere s obzirom da Williams ima 35 godina.

Serena nije nastupala od Australian Opena, početkom ove godine, nakon čijeg je osvajanja otkazala nastupe na dva prijavljen turnira u Indian Wellsu i Miamiju.

U karijeri je osvojila rekordna 23 pojedinačna Grand Slam naslova.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.