18.6.2017. 20:03
0
Chris Brown otkrio razlog zbog kojeg je brutalno pretukao Rihannu
- Jako se naljutila. Gurali smo se, ona me je udarila, a ja sam je ugrizao za ruku. Tako je počelo - ispričao je američki reper Chris Brown

Američki pjevač snimio je dokumentarac u kojem je objasnio zašto je prije osam godina nakon dodjele Grammyja pretukao tadašnju djevojku Rihannu (29).

Premijera filma zakazana je za august, piše Avaz.

- Prevario sam je sa suradnicom. Rihanna je bila sumnjičava i ispitivala me, ali ništa nisam priznao. Te večeri nam je baš ona prišla na zabavi. Rihanna je poludjela, uzela stvari i izašla iz dvorane - ispričao je Chris.

Dodao je kako je pjevačica nastavila vikati kad su sjeli u auto. Tražila je Chrisov mobitel da vidi s kim se dopisuje. Našla je poruku te djevojke koja mu je napisala da će i ona biti na Grammyju.

Chris je bio osuđen na šest mjeseci društveno korisnog rada, dobio je pet godina uvjetne kazne i zabranu prilaska Rihanni na manje od 50 metara, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.