21.6.2017. 16:17
0
Britanski princ Phillipe smješten u bolnicu zbog infekcije
Vojvoda od Edinburgha, britanski prince Phillipe (96) smješten je u bolnicu zbog infekcije, javlja „Guardian“. Buckinghamska palača je saopćila da se radi samo o mjeri predostrožnosti, a nakon što mu nije bilo dobro poslije svečanosti u Windsoru.

Smješten je bolnicu kralj Edward VII u centralnom Londonu. Izvori bliski kraljevskoj porodici, navodi list, tvrde da se suprug kraljice Elizabethe osjeća dobro te da mu je žao što neće prisustvovati tradicionalnom kraljičinom govoru.

Navodi se da nije primljen kao hitan slučaj. Princ Phillipe je nedavno donio odluku da se povuče iz javnog života, ali tada je rečeno da odluka nije donesena iz zdravstvenih razloga.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.