26.7.2017. 14:06
0
Enrique i Ana su 15 godina u vezi, a ona još nikada nije upoznala njegovog oca
Pjevač Enrique Iglesias već skoro deceniju i po uživa u sretnoj vezi sa teniserkom i modelom Annom Kournikovom.
Za sve to vrijeme, pjevač ipak nije našao za shodno da svoju djevojku upozna sa ocem, proslavljenim pjevačem Hulijom Iglesiasom. 

Anna je imala priliku da upozna Huliovu suprugu i sestru od svog vjerenika, ali ne i oca. Razlog i više nego prost - nije bilo adekvatnog trenutka. 

Makar tako tvrdi pjevač. Njih dvoje su u vezi od 2001. godine, ali nikada nisu pričali o vjenčanju niti, kako tvrde njihovi bliski prijatelji, imaju namjeru to da urade u skoroj budućnosti, piše Avaz.

(Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.