26.7.2017. 14:22
0
Mama Belle i Gigi Hadid ima 53 godine i prava je bomba
Njene kćeri Gigi i Bella Hadid najpoznatije su manekenke današnjice, no Yolanda Hadid opasna im je konkurencija.

Ta je bivša 53-godišnja manekenka na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira okrenuta leđima, odjevena u tanga gaćice. 

Mnogi su komentirali da bi se mama Hadid mogla na modnoj pisti pridružiti kćerima, inače Viktorijinim anđelicama. 

Yolanda se 15 godina bavila manekenstvom, a otkrila ju je Elieen Ford, osnivačica agencije Ford Models. Nakon što je upoznala biznismena Mohameda Hadida i udala se za njega, povukla se iz modnog biznisa, prenosi Avaz.

Taj brak je puknuo, a Yolanda se kasnije udala za producenta Davida Fostera od kojeg se razvela ove godine. 

- Mohamed je dobar čovjek i otac, kad smo se vjenčali imao je dvije kćeri iz prijašnjeg braka. Nažalost po mene, nije vjeran suprug, što je bio veliki udarac na moj ego. Mislila sam da je dobar ulov, financijski neovisan, a voljela sam u svoj porodični život te ulogu supruge i majke -priznala je u memoarima koje je objavila prošle jeseni. 

Yolanda se godinama bori s lajmskom bolešću, a tokom šeste sezone njenog showa "Real Housewives of Beverly Hills" krenula je glasina da zapravo boluje od Münchhausenovog sindroma te da je izmislila cijelu bolest. 

Navodno joj je Foster kad je došao po svoju odjeću nakon razvoda rekao: "Otkriveno je da igraš na kartu bolesti". S njim je prije nekoliko dana snimljena Elizabeth Hurley, a mediji šuškaju o novoj romansi, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.