5.8.2017. 21:00
4
Princ Harry zaprosio Meghan?!
Britanski princ Harry (32) i američka glumica Meghan Markle (36) odletjeli su na romantično putovanje u Afriku proslaviti njezin 36. rođendan.


- Harry je dugo planirao ovaj odmor. Sve je osmislio i potrudio se da bude romantično. Kampirat će pod zvijezdama, ploviti čamcem preko jezera i uživati u dugim šetnjama - otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici. Princ za Afriku kaže da je ona njegov duhovni dom gdje se može odmoriti i maknuti od svega što ga inače opterećuje.

Šuška se da britanski princ djevojku želi zaprositi ovaj mjesec, na dvadesetu godišnjicu smrti majke, princeze Diane.

- Ko zna šta će biti kad će zajedno gledati senzacionalni zalak sunca. Možda Harry klekne pred Meghan - zaključio je izvor blizak kraljevskoj obitelji, piše Avaz.

Prije nego što su otputovali na safari u Afriku, fotografi su na aerodromu uhvatili glumicu kako u ruci drži poklon u obliku mjehurića koji je navodno dobila od dečka. Nije poznato što se skrivalo unutra.
Harry i Meghan u vezi su nešto više od godinu dana. Kraljevska porodica u početku nije bila zadovoljna prinčevim izborom, no Amerikanku su kasnije prihvatili. Markle se, naime, 2013. rastala od producenta Trevora Engelsona nakon dvije godine braka.

Princ pak nije krio da je zaljubljen ni pred prijateljima, koji tvrde da mu je ovo najozbiljnija veza u kojoj je bio. Zbog ljubavi je Harry, koji je nekad slovio za 'macho' frajera, počeo depilirati prsa, čime je nasmijao prijatelje, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.