14.8.2017. 19:00
0
Paris Hilton na ljetovanje nosi 30 kofera
Nasljednica, bivša reality zvijezda i dizajnerica parfema, cipela i torbica, Paris Hilton, fascinira nas već godinama. Ove godine na tržište je lansirala svoj 23. po redu parfem, Rose Rush, a ljeto, kao i svake godine, provodi na Ibizi. Tamo se zabavlja sa svojim dečkom Chrisom Zylkom, a povremeno radi kao DJ-ica.

“Uvijek spakiram previše stvari. Svake godine na Ibizi sam nekoliko mjeseci i ponesem barem 30 kofera. Na kraju uopće ne nosim sve što sam ponijela i još kupim nove stvari. Jednostavno spakiram pola svog ormara”, rekla je Paris.

A u tom ormaru nalazi se više od 5000 torbica. Većina je dizajnerska, a vjerojatno ima i više pari cipela, piše “Ljepota i zdravlje“.

“I ja dizajniram cipele pa svake sezone dobijem njih 200. I još kupujem hrpu cipela tako da redovno dajem one koje ne nosim u humanitarne svrhe”, kaže Paris. Neke komade odjeće ipak želi sačuvati za svoje kćeri koje će možda imati, a uglavnom se radi o nekim svečanim haljinama.

Ovo ljeto njezin dečko Chris prvi put je na Ibizi pa mu ona pokazuje otok. Mladi glumac toliko voli nasljednicu da je na ruku istetovirao njezino ime u Disney fontu.

“Rekao je da sam ja njegovo najmagičnije mjesto na svijetu i da je konačno pronašao svoju princezu iz bajke”, rekla je Paris.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.