15.8.2017. 21:30
1
Oprah Winfrey otkrila zašto se nikada nije udala
Nakon tridesetjednogodišnje veze Oprah Winfrey i Stedman Graham ne namjeravaju da stupe u brak. Šezdesettrogodišnja voditelica saopštila je svijetu da su i ona i njen dečko savršeno zadovoljni tom odlukom.

U intervjuu za septembarski “Vogue” voditeljica je govorila o svojoj vezi. Upitana šta ju je dugogodišnja veza nekrunisana brakom naučila o ženama u današnjem društvu, Oprah je odgovorila: “Živjeti život po vlastitim uslovima”, piše “B92“.

Televizijska voditeljica je dodala da Graham i ona nikada nisu ozbiljno razgovarali o braku, jedini put kada je bilo riječi o ovoj temi jeste momenat kada ga je Oprah upitala šta bi se dogodilo kada bi se ikada vjenčali.

“Ne bismo bili zajedno“, odgovorio je.

“Ne bismo ostali zajedno, jer brak zahtijeva drugačiji način postojanja na ovom svijetu. Njegovo tumačenje toga kako izgleda biti suprug i šta uloga žene podrazumijeva prilično su tradicionalni, a ja u to ne bih mogla da se uklopim“, rekla je Oprah Winfrey.

Iako je do sada bilo mnogo nagađanja i pisanja da se Oprah udala, ona i njen partner i dalje čvrsto stoje iza svojih tvrdnji.


(Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.