7.9.2017. 20:36
0
"Slobodan Milošević je bio gospodin kad se pogleda današnja vlast u Srbiji"
Glumac Sergej Trifunović rekao je u Novom danu, na N1 TV, da nikome ne bi pišao po grobovima i da je u pitanju hiperbola.

Piše: Haris Ahbabović

Tweet je izvađen poslije mjesec dana da bi se pokrila afera s Bogdanom Labanom, dodaje. Ocjenjuje da je Slobodan Milošević bio gospodin kad se pogleda današnja vlast, a da u to vrijeme nije bilo ovoliko svinjarija.
 
Prije nekoliko dana tabloid blizak vlastima, Informer, objavio je da opozicija planira ubistvo predsjednika Republike Aleksandra Vučića. Kao jedan od trojice pojedinaca koji prizivaju smrt predjsednika Srbije naveden je i glumac Sergej Trifunović, a kao krunski dokaz te tvrdnje navedeno je njegovo pitanje na tviteru, doduše sa mjesec dana zakašnjenja.
 
Na početku gostovanja, Trufunović se zahvalio N1 što je ugostio "atentatora".
 
Objašnjavajući šta se dogodilo, rekao je da tog dana (kada je napisao tvit) bio užasno revoltiran, do plača bijesan zbog toga što je Aleksin zakon (koji je pokrenula majka dječaka Alekse Jankovića iz Niša, koji je izvršio samoubistvo nakon vršnjačkog nasilja) proglašen zastarjelim.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.