18.9.2017. 15:53
1
Jelena Karleuša u prvim redovima na Gej paradi: Moj suprug nikako ne podržava ovo što sam uradila
FOTO: VLADA ŠPORČIĆ
Jelena Karleuša, srbijanska pjevačica, jučer je bila dio Gej parade u Beogradu. JK je juče prošetala ulicama Beograda predvodeći LGBT osobe. Ipak, njen suprug Duško protivio se ovoj njenoj odluci, prenosi beogradski list Kurir.

Piše: Haris Ahbabović
 
”Moj suprug nikako ne podržava ovo što sam uradila. S druge strane, vjerujem da je ponosan što ima hrabru ženu koja se ne plaši da javno stane iza svojih uvjerenja”, izjavila je pjevačica.

Ona je dodala da je neprihvatanje prema osobama drugačije seksualne orijentacije naučio od porodice, a da takvo vaspitanje nije lako promijeniti.
 
“On je naučen tako. Svijest o ovakvim stvarima dolazi iz porodice. Ne možeš preko noći da promijeniš ono čime si cijelog života zadojen, a to je netolerancija i mržnja prema onima koji su drugačiji. Ali eto, ja sam tu da mijenjam takvu svijest”, kaže Karleuša.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.