2.10.2017. 12:17
0
Bulat: Priče o drogi mi smješta bivša saradnica koja je zaljubljena u mene
Posljednjih godina Marko Bulat je više poznat po pričama vezanim za drogu, nego po pjesmama.

On i njegova supruga Marija mnogo puta povezivani s konzumiranjem narkotika. Nakon što su prije dvije godine preživjeli pravi medijski linč, Marko i njegova životna saputnica povukli su se neko vrijeme iz javnosti, a medijsku pažnju ponovo su privukli ovog proljeća kada su objavili da su postali roditelji.

Nakon ove vijesti, pjevaču je zapaljen automobil, a ovog ljeta, prema pisanju pojedinih medija, policija ga je ponovo uhapsila zbog posjedovanja droge.

Iako je pokušavao da objasni da to nije istina i da se samo dogodila policijska racija u klubu u kome je nastupao, nemali broj ljudi nije povjerovao u njegovu priču. Ipak, Marko tvrdi da je žrtva svoje bivše saradnice.

“Nikada se nisam branio jer su godine pokazale da je to `borba s vjetrenjačama`. Međutim, sada moram da kažem da svi ružni napisi o meni potiču od moje bivše saradnice koja je dugo bila zaljubljena u mene. Nevjerovatno je ali isitinito da je razlog medijskog linča kome sam izložen samo povrijeđena ženska sujeta”, otkriva Marko za Story i objašnjava da je “pakao” koji proživljavaju on i njegova porodica počeo kada je odbio vezu s bivšom saradnicom i odlučio da najprije počne da se zabavlja, a potom i da se oženi Marijom.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.