30.10.2017. 11:21
1
Kevin Spacey priznao da je gej!
Nakon što ga je Anthony Rapp optužio za sekusalno zlostavljanje, Spacey je na Twitteru objavio poruku u kojoj se deklarisao kao homoseksualac.

Nakon što je glumac Anthony Rapp optužio Kevina Spaceyja za seksualno zlostavljanje, koje se navodno dogodilo 1986. kada je Rap imao samo 14 godina, oglasio se Spacey koji je priznao da je gej.

Poznato je da Anthony Rapp fanatično čuva svoj privatni život, i zbog toga je sve šokirala poruka koju je objavio na svom Twitter profilu. 

"Veoma poštujem i cijenim Anthony Rappa kao glumca. Bio sam užasnut kada sam čuo tu priču. Iskreno, zaista se ne sjećam tog susreta koji se dogodio pre više 30 godina. Ali, ako sam se ponašao kako je on to opisao, dugujem mu najiskrenije izvinjenje zbog mog neoprostivog ponašanja, najverovatnije u alkoholisanom stanju. Žao mi je zbog osjećanja koje nosi sve ove godine. Ova priča me je ohrabrila da se pozabavim još nekim stvarima iz svog života. Znam da o meni kruže razne priče, koje su dodatno podstaknute time što pažljivo čuvam svoju privatnost. Kao što meni najbliži ljudi znaju, u životu sam bio u vezama sa ženama i muškarcima. Volio sam i bio u romantičnim vezama sa muškarcima, i sada sam izabrao da živim kao gej. Želim da budem iskren i otvoren u vezi sa ovim, a to počinje sa proučavanjem mog ponašanja - poručio je Spacey.

(Alen Avdić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.