26.11.2017. 20:15
6
Poznati glumac Nebojša Glogovac o presudi Ratku Mladiću: Sada je to igra da li je to genocid, jer treba da bude šest hiljada žrtava da bi bio genocid, pa hajde navlači, pa te cifre variraju
Glumac Nebojša Gloga Glogovac prokomentarisao je prvostepenu presudu za ratnog zločinca, Ratka Mladića.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Mladić je proglašen krivim pred Haškim sudom i osuđen je na doživotnu kaznu.

"Svakakvih je tu bilo zločina i sigurno je tu bilo zločina, postoje razna svjedočanstva. Ali, sada je to igra da li je to genocid, jer treba da bude šest hiljada žrtava da bi bio genocid, pa hajde sad navlači, pa te cifre variraju. To je toliko gnusno i odvratno", rekao je ovaj glumac.

"Mislim da to što nije genocid ne opravdava nekoga od ostalih zločina koji su počinjeni. Nisam sudija i nemam dovoljno podataka da bi dobro govorio o tome", rekao je Glogovac.

6
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.