30.11.2017. 22:15
0
Karleuša odbila da snimi dokumentarni film i rijaliti
Jelena Karleuša je nakon pregovora sa turskim producentima o snimanju dokumentarnog filma i rijalitija, tu ponudu predstavila svom suprugu, poznatom fudbaleru Dušku Tošiću.

Njoj je ponuđen ozbiljan honorar da je mjesecima danonoćno prate, ali suprug ipak nije bio za to da ona potpiše taj ugovor, piše Kurir.

S obzirom na to da bi i on morao da se pojavi u pojedinim kadrovima, što ne želi, Jelena ga je poslušala i Turcima se zahvalila na ponudi rekavši “ne”.

Pop diva je imala veliku želju da prihvati primamljivu ponudu i sada joj je žao što je ta saradnja propala. Ali Duško u javnosti želi da se pojavljuje samo zbog uspjeha u fudbalu i njegovog kluba Bešiktaš, nikako da na tacni javnosti daje svoj privatni život. Znajući to, Jelena nije imala nikakve šanse da ga ubijedi da pristane na saradnju.

“Projekat je zamišljen tako da JK priča o svojim studijskim snimanjima, roditeljstvu, pripremama za nastupe u zemlji i inostranstvu, a poseban segment bio je namijenjen njenom braku s Tošićem, koji je velika zvijezda u Turskoj”, kaže izvor, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.