2.12.2017. 10:23
0
Novi problemi za brata Lionela Messija: Policija pronašla pištolj i krv na njegovom brodiću, argentinska policija traga za njim
Matias Mesi (35), stariji brat Lionela Messija, nalazi se na potjernici policije u Argentini, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Stariji Messi je, pošto se nasukao na pješčani sprud, pozvao obalsku stražu u pomoć.
 
Njima je rekao da se isjekao prilikom nesreće i da je to razlog zašto se po cijelom brodiću vidi krv. Kada je policija stigla na uviđaj pronašla je i pištolj na brodiću, a Matias je u međuvremenu nestao.
 
Policija za sada nije uspjela da ga pronađe. Ovo nije prvi put da se Lionelov brat nalazi u problemu sa zakonom. Prošle godine je skrivio saobraćajnu nesreću, a u automobilu mu je pronađen pištolj. Za kaznu je morao da provede sedam dana na dobrovoljnom radu, da se odrekne alkohola i droge i da plati 470 eura troškova.
 
Zbog pištolja, i to napunjenog, uhapšen je još 2008. godine. Tri godine kasnije je preživio je pokušaj ubistva.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.