20.12.2017. 14:58
1
Snažna poruka bh. glumca, Enisa Bešlagića, koji je objavio fotografiju sa Ismailom Zulafićem: Čovječe, upotrijebi svoje ruke u širenju dobra!
Ismail Zulafić iz Zenice živi život bez obje ruke, ali ga to ne sprječava da dva puta sedmično dođe u Sarajevo na trening plivanja.

Piše: Haris Ahbabović

Ismail živi život bez obje ruke, ali to ga nije spriječilo da osvoji zlatnu medalju na regionalnom prvenstvu u plivanju za invalidne osobe.  

Danas je na Instagramu fotografiju sa malim Ismailom objavio poznati bh. glumac, Enis Bešlagić. Glumac je dodao da iako je Ismail rođen kao invalid, rođen je sa ogromnom ljubavlju, da postidi većinu koji svojim rukama šire mržnju i strah.

- Čovječe, upotrijebi svoje ruke u širenju dobra - napisao je Enis.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.