11.1.2018. 11:00
2
Milan Popović u svađi sa Severinom: Moj sin treba ići u privatnu školu
Srbijanski biznismen Milan Popović smatra da njegov i sin Severine Kojić Aleksandar, treba ići u privatnu školu da mu se djeca ne bi rugala zbog majčinih grešaka iz prošlosti.

Poznati biznismen, koji jasno aludira na pjevačicin porno-snimak, dodaje da samo pokušava zaštititi svoje dijete.

“Smatram da treba ići u privatnu školu s ograničenim brojem đaka, dok majka insistira na tome da Aleksandar ide u državnu školu. Problem koji ja vidim je, ne samo zbog toga ko su njegovi mama i tata, već i zbog tih nekih nepromišljenih postupaka iz prošlosti zbog kojih je Aleksandar izložen riziku da mu se rugaju vršnjaci. Oni znaju da budu nemilosrdni i ja bih ga, kao odgovoran otac, htio maksimalno zaštititi”, kazao je Popović, piše “24sata“.

Istaknuo je da se sa Severinom ne uspijeva nikako dogovoriti u vezi toga u koju će školu ići njihov nasljednik.

“Nažalost, ne nalazim podršku od majke. Umjesto da se nas dvoje dogovorimo i da prepoznamo to kao rizik mi moramo tražiti da sud i institucije donose odluku u vezi najelementarnije stvari, a to je upis djeteta u školu”, kazao je Milan.


(Admir Oručević)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.