16.1.2018. 18:48
0
Oliver Dragojević poručuje da liječenje od raka dobro protiče: Moram malo više da kradem vrijeme i budem uz more
Poznati hrvatski muzičar, Oliver Dragojević, je prije nekoliko mjeseci saznao da boluje od raka pluća. Nakon toga se podvrgnuo liječenju i prošao nekoliko ciklusa hemioterapije, prenosi portal 24sata.hr.

Piše: Haris Ahbabović

U međuvremenu se javnost brinula za njegovo zdravlje, ali njegova porodica poručuje da će se pjevač oporaviti.

"Dobro sam, hvala na pitanju. Išao bih ja odmah u Vele Luku, ali ne može se. Liječenje je u pitanju. Zdravlje je dobro. Bolje nego prije. Borimo se", rekao je Dragojević.

Prema zvaničnim nalazima, tumor se smanjio. U periodu oporavka kod kuće voli da obiđe more i bude blizu njega.

"Lijepo je malo doći uz more s obzirom na to da sam ograničen kretanjem. Moram malo više da kradem vrijeme i budem uz more", iskren je Oliver, koji vreme provodi sa djecom i unucima.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.