28.2.2018. 15:03
0
Instagram Severini uklonio fotografije djeteta
Nakon što se srpski biznismen Milan Popović izborio pred hrvatskim sudom za ravnopravno starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kog ima sa pjevačicom Severinom Kojić, on i dalje vodi bitku sa njom oko toga da maloljetno dijete ne eksponira na društvenim mrežama.

Naime, Severini je Instagram po treći put uklonio fotografije na kojima dječakovo lice nije zaštićeno, ali ona uprkos upozorenjima ove društvene mreže da će joj ugasiti profil, uporno objavljuje slike i nakon brisanja.

“Severina iznova kači fotke sa djetetom, iako je od Instagrama dobila opomenu da je pred blokiranjem. Zbog ovakvih stvari, dječakovom ocu Milanu Popoviću je u jednoj nedavnoj sudskoj presudi dodijeljeno pravo da samostalno zastupa sina, a u njoj je jasno naglašeno da je za dijete veoma štetno to što ga majka javno eksponira. Kako mjere koje društvena mreža sprovodi time što ukloni fotografije ne mogu da zaustave Severinu, srpskom biznismenu ništa ne preostaje nego da se žali sudu i za ovakve postupke majke svog djeteta”, prenosi Republika.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.