2.4.2018. 15:39
1
Neda Ukraden: Hakovali su mi Instagram profil kad mi je bilo najteže
Pop pjevačica Neda Ukraden, nedavno je izgubila majku Anđeliju. Nakon toga poznata estradna umjetnica skrhana je bolom, ali njena velika unutrašnja snaga dozvolila joj je da nakon određenog vremena nastavi sa svakodnevnim životom. Došla je na dodelu prestižne nagrade Prvi Oskar Balkana gdje je dobila priznanje za dostignuća u muzici koja postiže već punih 50 godina. Nagradu je primila, ali nije zapjevala kao što je protokolom bilo predviđeno.

“Željela sam da ispoštujem 40 dana od smrti svoje majke mada je to samo simbolično i to ne znači da će moja bol biti išta manja sada kada je taj rok istekao. Dok sam živa, žaliću svoju majku. Mislim da bi njoj ipak bilo drago da vidi da pjevam i vodim normalan život, na kraju krajeva, ona je ta koja mi je pomogla da budem to što jesam, i u karijeri i u životu. Dugujem joj beskrajnu zahvalnost za sve što je učinila za mene”, kaže Neda.

“Mnogo uspomena vezuju me za majku. Posvetila sam joj i pesmu „Majko, majko“, gdje idu stihovi: „Tješi svoju kćer jedinicu, ne daj da me noćas boli rana na srcu“. Kada sam objavila njenu fotografiju na Instagramu i taj stih pored nje, hakovali su ga, što sam doživjela kao diverziju od ko zna čije strane u trenucima kada mi je najteže bilo”, srdito kaže Neda, ali ističe da neće dozvoliti da je teški trenuci savladaju, piše Story hr.

(Alen Avdić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.