19.4.2018. 16:58
0
Nataša ne želi ništa od Luke: Iako je advokat pokušao da je ubijedi da traži više novca, ona je to odbila uz poruku da je samo zanima dijete
Ona se svakodnevno konsultira s timom advokata o sljedećem potezu.

“Kada je otišla u Urgentni centar, a zatim i prijavila policiji supruga Luku Lazukića za nasilje u porodici, Nataša je odmah pozvala i svoj advokatski tim. Podnijela je krivičnu prijavu za nasilje, a tražila je i hitan razvod braka. Ona je jučer podnijela tužbu kojom će se njihov brak poništiti. U razgovoru s advokatom rekla je da je ništa ne zanima, da želi puno starateljstvo nad kćerkom Katjom koju je dobila u braku s Lukom. Kada ju je advokat pitao koju visinu alimentacije da upiše u dokumente, ona je poručila da je novac ne interesira i da upiše minimalnu zakonsku alimentaciju. Iako je advokat pokušao da je ubijedi da traži više novca, ona je to odbila uz poruku da je samo zanima dijete”, rekao je za Blic izvor koji je dobro upućen u cijelu priču.

I dok je “Blic” došao u posjed fotografija na kojima se vide modrice na Natašinom tijelu nastale kada ju je suprug tukao u stanu na Dedinju, Luka Lazukić i dalje tvrdi da suprugu nije ni pipnuo.

“Napad je bio na mene. Prvo agresivno buđenje, a potom i verbalni napad. Fizički me je napala, udarajući me po tijelu. A ja sam je tada sklonio i pokušao da pričam s njom”, tvrdio je Lazukić, i dodao da je suprugu navodno „samo pomjerio od sebe“ da ne bi došlo do fizičkog sukoba jer je bilo verbalnog.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.