19.4.2018. 17:13
1
Rambo Amadeus: Nisam trebao dozvoliti da se moje ime nađe uz ime Dragane Mirković
Dvanaestog ovog mjeseca, Antonije Pušić alijas Rambo Amadeus održao je „Veče glomazne poezije“ u sarajevskom Domu mladih. I bez sumnje to je bila noć za pamćenje ovog svestranog umjetnika koji je iza sebe ostavio dubok trag, kako u muzici tako i u lijepoj odabranoj riječi.

A da li iza sebe neko takav ima nešto što mu se nije dopalo, a uradio je. Da rekao je Rambo jedne prilike, to je njegova gluma u filmu „Slatki snovi“.

-Mislim da je to moja velika greška.  Loša uloga u lošem filmu.

I zaista pomenuti film Srđana Draškovića u kojoj je glavnu ulogu igrala Dragana Mirković uprkos dobroj glumačkoj ekipi izazvala je i ne baš sjajne kritike publike. Za razlog pristanka za pomenutu rolu i pjesmu „Gongo“ Rambo je imao razlog, a razlog je bio da nabrzinu, kako je rekao, uzem lovu i pobjegne iz pocijepane Juge koju je zahvatila ratna histerija. Vidi se da mu se ni jedna ni druga želja tada nije ostvarila. No, dobar umjetnik kakav je Rambo vrlo brzo je to prevazišao bez prevelikog truda, prenosi Express.

(Alen Avdić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.