20.4.2018. 20:02
0
Slavni vozač Formule 1, Rubens Barrichello, otkrio da je doživio moždani udar i da su mu doktori pronašli tumor na vratu
Slavni brazilski vozač Formule 1 i nekadašnji vozač Ferrarija, Rubens Barrichello, otkrio je kako je doživio moždani udar i kako mu je otkriven tumor na vratu.

Piše: Haris Ahbabović

U januaru ove godine slavni Brazilac je završio u bolnici pošto je osjetio nepodnošljiv bol u glavi, a tek sada je otkrio kakvu je dramu preživljavao.

"Kući sam se tuširao kada sam iznenada osjetio jak bol u glavi. Na skali od jedan do deset rekao bih da je glavobolja bila jačine osam ili devet, užasno jaka. Nisam u početku želio nikoga da budim i samo sam se legao na pod, ali boljelo me je tako jako. Onda sam ipak probudio suprugu Silvanu i kada mi je još i pozlilo shvatio sam da je to situacija kada moram da se obratim doktoru", rekao je Brazilac.

U bolnici su otkrili da je pretpio blaži moždani udar. Ali to nije bilo sve, otkriven mu je i benigni tumor, te je ekspresno podvrgnut operaciji.

"Pronašli su mali tumor na mom vratu koji mi je uklonjen. Htio sam da ga uklone jer iako je bio benigni, on bi narastao, a ja nisam želio da se osjećam nelagodno dok vozim trke. Kada sam izašao iz bolnice doktori su mi objasnili da imam svega 14% šanse da se oporavim ovako kako jesam", rekao je nekadašnji kolega Michaela Schumachera.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.