6.5.2018. 22:00
0
Ona je najplaćenija osoba na Instagramu!
Kylie Jenner najviše zarađuje putem društvene mreže Instagram. Ona je zvanično proglašena za najvrijedniju zvijezdu na ovoj mreži.

Prema podacima D’Marie Analytics, Kylie sada zarađuje nevjerovatnih milion dolara po jednoj objavi. To znači da ako želite da vam ova rijaliti zvijezda reklamira proizvod jednom fotografijom na društvenim mrežama, treba da joj platite čak milion dolara. Čisto radi perspektive, reklame od 30 sekundi koje su emitovane tokom Super Bowla ove godine su koštale oko pet miliona dolara.

“Kylie je neosporiv svjetski brend, iako mnogi na to prevrću očima. Ali stvarnost je da ta mlada, ženska preduzetnica može da pokrene prekretnicu u marketinškoj i reklamnoj industriji koju mnogi profesionalci još nisu ni iskusili”, izjavio je direktor kompanije D’Marie Analytics.
Titulu najvrijednije zvijezde na Instagramu prije Kylie je držala Beyonce, prenosiCDM.

(Amila Alijagić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.