5.6.2018. 17:37
0
Aki Rahimovski slavi 63. rođendan, početkom aprila doživio moždani udar
Pjevač Parnog valjka Aki Rahimovski, koji danas slavi 63. rođendan, početkom aprila je doživio lakši moždani udar.
Trenutno se oporavlja kod kuće, a porodica brine o njemu.

“Sve je izvrsno. Za sada nema nikakvih izjava i hvala na čestitkama”, rekao je Aki kako teče njegov oporavak.

Članovi Parnog valjka su nakon pjevačevog moždanog udara otkazali sve koncerte. Ipak, svirali su za 10. rođendan Antene Zagreb bez Akija i na kratko su ga ‘zamijenili’ kolege Neno Belan i Zlatan Stipišić Gibonni.

“Nakon 42 godine zajedničkog rada čudno je da nastupamo bez Akija. Ne osjećam se najbolje zbog toga, ali mi je drago da su kolege uskočile i što je sve ispalo odlično. Naš Aki se jako dobro oporavlja i uskoro će ponovno biti na pozornici”, rekao je tada Husein Hasanefendić Hus.

“Ne brinite, dobro sam. Nije ništa strašno”, rekao je pjevač nakon što je doživio moždani udar.

Menadžer Parnog valjka Dino Bahtijarević otkrio je da je Rahimovski samo prošle godine imao više od 60 koncerata s bendom.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.