8.6.2018. 10:21
0
Nataša Bekvalac se sprema za borbu na sudu sa još uvijek zakonitim suprugom Lukom Lazukićem
Osim što je čeka suđenje za porodično nasilje, za koje je optužen čovjek s kojim je sedam mjeseci bila u braku, nju očekuje i brakorazvodna parnica. I to po dvije tužbe. Jednu je podnijela ona, dok je drugu podnio Luka, koji traži starateljstvo nad njihovom troipomjesečnom kćerkom, kao i dio imovine.

Kao što je Kurir objavio, on je u svojoj tužbi dostavio i račune iz restorana, od kupovine avio-karata za Atinu, sijalica, kao i "tag" uređaja za elektronsku naplatu putarine, i traži da mu Bekvalac sve to nadoknadi i isplati nešto više od 20 miliona dinara (više od 331 hiljade KM).
 
Ona je spremna da se bori i odbrani sve što je njeno, pa se prije dva dana sastala sa svojim pravnim timom, koji predvodi Nemanja Aleksić, kako bi pripremili odgovor na Lazukićevu tužbu.

Nataša se polako oporavlja od incidenta koji se dogodio 14. aprila. Na sastanku je bila raspoložena, nekoliko puta se nasmijala, i to kada je pričala o kćerkama, ali i o povratku na scenu, što će se dogoditi u subotu.
Ali čim su se vratili na priču o suđenju i Luki, njeno lice je postajalo ozbiljno, prenosi Avaz.ba.

Na sastanku sa advokatima pjevačica se zadržala skoro dva sata, nakon čega ju je pravna zastupnica odvezla u stan na Dedinju.



(Lejla Trle)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.