19.6.2018. 21:00
3
Švicarci imaju najljepše partnerice: Lijepa Amina prati Harisa Seferovića i u Rusiji
Nogometna reprezentacija Švicarske odigrala je prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a protivnik je bio peterostruki svjetski prvak Brazil.

Švicarski tim, popularni "Nati", je "svijet u malom" jer ekipu čine fudbaleri koji vode porijeklo s Kosova, iz BiH, Hrvatske, Nigerije, Kameruna, Obale Slonovače, Španije, Portugala, a selektor Vladimir Petković Pižon je rođeni Sarajlija, inače jedna od najvećih legendi nogometa na ovim prostorima.

Švicarska je snažan i uigran tim, što je postao vrlo jasno nakon odlične partije i remija 1: 1 protiv razvikanog Brazila čije nogometno ime sve više živi od stare slave. 

Ne tako davno, dok je Brazilce pratio oreol nepobjedivosti, sa tribina ih pratile atraktivne zemljakinje. 

No Brazil odavno ne pobjeđuje, a ni Brazilke nisu jedine ljepotice oko nogometnih terena.

Kad je Mundijal u Rusiji u pitanju,mnogo se priča o lijepim pratiljama igrača Švicarske, među kojima se izdvaja djevojka Harisa Seferovića, prenosi Avaz.ba.

Naš nesuđeni reprezentativac i lijepa Amina u vezi su tri godine. 

Amina prati svog momka na reprezentativnim nastupima i gdje god da se pojavi, privuče pažnju na sebe, te ni Mundijal u Rusiji nije izuzetak. 

Haris je velika zvijezda u Švicarskoj, a njega i njegovu lijepu Aminu švicarski mediji prate u stopu.


(Lejla Trle) 

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.