22.6.2018. 17:00
0
Švicarski mediji uporedili Karleušu i Duška sa Shakirom i Piqueom
Večerašnji meč između Srbije i Švicarske pratit će cijela planeta. Osim odličnih fudbalera, pažnju medija je privukla i pjevačica Jelena Karleuša, supruga Duška Tošića.

Švicarski mediji objavili su članak posvećen pjevačici s naslovom: ''Žena ovog igrača začarala je čitavu Srbiju.'

Švicarci su pokušali da njihovoj javnosti dočaraju, kako su sami napisali, ovaj par iz snova njihovih sljedećih protivnika na Svjetskom prvenstvu – Srbije.

U članku su naglasili da je Karleuša jedna od najpopularnijih pjevačica koja je svoj prvi album objavila kada je imala samo 16 godina i da ih sada ima ukupno 10, naglašavajući da su svi među najprodavanijim na čitavom Balkanu.

Napomenuli su i da se pjevačica bori za slobodu govora, zbog čega se ne ustručava kontroverznih pokreta, kao što je video u kojem pozira razapeta na križu kao Isus.

Oni su objasnili i da je ovo Jelenin drugi brak, dodajući da je prvi trajao samo četiri mjeseca, kao i da je Duško nedavno iz Besiktasa prebačen u Guangzhou, zbog čega njegova nova plaća iznosi šest miliona eura.
 
A na samom početku teksta ovaj par iz snova su uporedili s poznatim parom Shakirom i Piqueom, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.