7.7.2018. 18:15
0
Pas Lewisa Hamiltona zarađuje 700 dolara na dan
Vozač Formule 1 Lewis Hamilton ima dva engleska buldoga Coco i Roscoa, koji, kako kaže, zarađuju smiješno puno novca. Jedan od pasa, rekao je Hamilton, kao model zarađuje oko 700 dolara na dan, a na Instragramu ga prati čak 142.000 ljudi.

Nije kao da Roscou novac treba, budući da mu je vlasnik vozač Formule 1, koji zarađuje mnogo novca, i koji ga u svojim privatnim avionom vodi svuda sa sobom.

“Rosco je dio agencije za manekene i ima audicije na kojima se takmiči protiv 10 ili 15 različitih buldoga kada nekome treba ta rasa za predstavljanje nekog proizvoda. Plaćaju mu oko 700 dolara na dan, to je smiješno”, rekao je Hamilton za britanski portal Metro.

Hamilton je dodao i da je njegovom psu najvažnije da dobije poslasticu koju obožava.

Vozač Formule 1 nedavno se pohvalio na društvenoj mreži Instagram da je odveo svog Roscoa na akupunkturu, a pritom je nosio i naočare za sunce kako mu laser ne bi oštetio vid.

“Buldozi su najbolji. Sve je platio sam, svojim novcem od modelinga”, istakao je Hamilton, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.