31.7.2018. 9:35
0
Sergej Trifunović začepio usta svima koji su pljuvali Olivera Dragojevića
Nakon smrti Olivera Dragojevića podigla se velika bura u Srbiji, jer jedni su žalili velikog pjevača, a drugi su podsjećali na njegovu izjavu da neće doći u Srbiju da pjeva.

Jedan od onih koji su svim srcem branili Olivera i podsjećali da u umjetnosti nema mjesta za nacionalizam bio je i Sergej Trifunović, koji se zbog toga našao na udaru kritičara, prenosi Espreso.rs.

Ovog puta je, izgleda, definitivno svojim tvitom začepio usta svim kritičarima, jer je ukazao na nelogičnost njihove argumentacije.

- Daj bre smarate više tim "nije htio da pjeva u Srbiji". I Stanley Kubrick je zabranio distribuciju svojih filmova u Srbiji. I Markes prevođenje svojih djela u Srbiji. Idite okolo i se**** kako su Markes i Kjubrik ustaše. Gomilo retarada je**** - napisao je Sergej.  


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.