5.8.2018. 11:30
0
Majka tragično stradalog glumca Pola Vokera o fatalnoj noći: Dobio je poruku i izjurio
Dokumentarac o životu pokojnog glumca Paul Walkera za nekoliko dana će ugledati svjetlost dana. U filmu "I Am Paul Walker" govore njegovi najbliži saradnici, prijatelji, a posebno emotivan razgovor autor je obavio s njegovom majkom Cheryl. Ona je otkrila kako je izgledao njegov posljednji dan.

Paul je planirao da večer provede s kćerkom s kojom je trebao kititi jelku.

Sjedili smo opušteno u kući, a njemu je odjednom stigla poruka. Pročitao ju je i rekao: "O Bože, zaboravio sam da večeras imam nešto drugo." Zatim je izjurio i otišao na humanitarni događaj. NIkada se nije vratio - ispričala je Cheryl .

U filmu se govori o tome kako je on bio poseban, mnogo više od obične filmske zvijezde.

- Bio je fenomenalan čovjek. Dobila sam mnogo pisama podrške od njegovih fanova, koji su pričali kako im je promijenio živote. Mnogo ljudi ga je voljelo i nikada ga neće zaboraviti, to je blagoslov za mene - dodala je majka glumca, koji je poginuo 2013. godine, prenosi b92.net.



(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.