30.8.2018. 21:00
0
Bradova fondacija pred tužbom zbog lošeg kvalteta kuća koje su gradili
Fondacija glumca Brada Pitta suočava se sa tužbom zbog slabog kvaliteta domova koji su izgradili u dijelu New Orleansa koji je bio pod najjačim udarima uragana Katarine, prenosi AP.

Ron Ostin rekao je za lokalnu televiziju WWL da planira da podnese tužbu u ime stanovnika naselja protiv Pittove fondacije “Make It Right”.

Ostin je rekao da su stanari prijavljivali “mučninu, glavobolju koja je povezana s pitanjima infrastrukture”.

Napomenuo je da je Fondacija “davala brojna obećanja da će se vratiti i popraviti domove koje su inicijalno prodali tim ljudima, ali ništa nije učinila”.

Izvještaji ne navode koliko ljudi bi se pridružilo tužbi. Više od 100 “zelenih” kuća Fondacije “Make It Right” su izgrađene 2008. godine. Na zahtjev televizijske stanice da se izjasne ovim povodom nisu odgovorili.


Lejla Trle

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.