3.9.2018. 21:30
0
Dok čeka prvi gol, Ronaldo uživa sa Georginom
Zvanično najbolji svjetski fudbaler Cristiano Ronaldo još uvijek čeka na prvi gol u dresu Juventusa, u koji je ovog ljeta stigao iz Real Madrida.

Prošla je i treća utakmica na kojoj se Cristiano nije upisao u strijelce i već se polako može primijetiti da ga loša realizacija počinje ozbiljno frustrirati.

Međutim, čekanje prvog gola mu pada mnogo lakše uz zaručnicu Georginu Rodriguez, koja je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju sa jahte. Muški dio publike pretežno je gledao u njenu zadnjicu, na koju su rijetki ostali ravnodušni, prenosi Body.ba




(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.