18.9.2018. 10:30
0
Slađa je imala 2 pobačaja, proživjela agoniju, a danas blista od sreće
Slađa Vujičić, poznatija kao Slađa Allegro, živi je dokaz da čovjek može biti sretan nakon velikih gubitaka.

Simpatična pjevačica, koju kolege mahom obožavaju, nije izgubila volju za boljim sutra ni kad joj je bilo najteže.

O svojim problemima i gubicima, Slađa nikada nije rado govorila, ali kad bi informacije da joj je loše procurele u javnost, potvrđivala je bez mnogo detaljisanja. Ona je danas u 40. godini života presretna i ima život kakav je sanjala i kojem je težila čitavu deceniju.

Slađa je u skladnom braku sa ekonomistom Zoranom Dragašom, a njihovu sreću i nekoliko godina dugu ljubav krunisao je dolazak djeteta, djevojčice Mile u junu ove godine.


Ona je vrlo posvećena majka i supruga, a skoro svakodnevno na Instagramu svoju sreću dijeli sa pratiocima.
Slađa i Zoran su dva puta gubili bebe. Naime, pjevačica je u ranoj trudnoći dva puta pobacila . Poslije prvog pobačaja bila je u agoniji, ali njeni najbliži su uspjeli da je izvuku. Strašne misli su je opsjedale, pa je pomišljala da sebi čak i život oduzme.

– Osjećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica. Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: „Sada ću da se objesim i doviđenja. Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Riješila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rješenje. Od toga što ćete da se zatvorite u sobu ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stoički iznesete – izjavila je tada pjevačica u potresnoj ispovijesti, prenosi Blic.

Oko godinu dana kasnije, Slađa je doživjela novi poraz i opet izgubila bebu.

– Imala sam ponovo spontani, ali neću davati dodatne informacije. Razumite me – rekla je Slađa tada.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.